U četvrtak skraćeno radno vreme punkta za vakcinaciju u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2021, 20:38

U četvrtak skraćeno radno vreme punkta za vakcinaciju u Pirotu

Izdvojeni punkt za masovnu vakcinaciju Piroćanaca na zatvorenom bazenu, u četvrtak, 28. januara, radiće skrećeno, obaveštavaju uz Gradskog štaba za vanredne situacije, pa će građani moći da se vakcinišu od 8 do 13 sati, a u tom terminu biće vakcinisani samo stariji od 75 godina.

Vakcinu će primiti samo oni koji su se već prijavili preko portala e-uprave ili telefonom, a njih će u toku dana pozivati volonteri Gradskog štaba za vanredne situacije i obaveštavati ih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o pojedinačnom terminu sutrašnje vakcinacije.

Napominjemo da ovo važi samo za četvrtak, 28. januar. O daljoj organizaciji radnog vremena i o tome koji deo populacije će biti vakcinisan javnost i građani će biti blagovremeno obavešteni - obaveštavaju iz Štaba.

Vakcinalni punkt na zatvorenom bazenu Sportskog centra Pirot inače radi od 8 do 18 sati, sa ukupno 12 medicinskih ekipa, po 6 u smeni, a iz Štaba ne objašnjavaju zbog čega je u četvrtak skraćeno radno vreme.

Inače, od početka vakcinacije do 27. januara do 13 sati u Pirotskom okrugu je vakcinisano 5.010 osoba - u Pirotu 3.323, u Dimitrovgradu 643, u Babušnici 477 i Beloj Palanci 567.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VAŽNA INFORMACIJA ZA PIROĆANCE Punkt za vakcinaciju sutra radi skraćeno, od 8 do 13 sati

Izvor: Blic, 27.Jan.2021

Izdvojeni punkt za masovnu vakcinaciju Piroćanaca na zatvorenom bazenu, sutra će raditi skraćeno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.