Izvor: Blic, 14.Apr.2021, 15:37

U Valjevo stiglo 800 doza Fajzerove vakcine za imunizaciju bez prijave

Valjevski Dom zdravlja potrošio je sve doze kineske vakcine „Sinofarm“ za vakcinaciju protiv korona virusa bez prethodne prijave koje su distribuirane ovoj ustanovi. Kako je saopšteno, Dom zdravlja je za tu namenu dobio 800 doza, a bez prijave je vakcinisao preko hiljadu Valjevaca, s obzirom da se nisu pojavili svi koji su imali zakazane termine za „Sinofarm“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DEKA SOTIR (89) SE PRVI VAKCINISAO! Posle imunizacije poručio: Uvek sam slušao državu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 00:44

Za vakcinaciju protiv korona virusa meštani sela Ćukovac mogli su da biraju između vakcine kineskog proizvođača vakcina Sinofarm i Fajzerove vakcine..Građani su u većini iskazali interesovanje za kinesku vakcinu, a prijavilo se oko 50 meštana ovog sela.ž..Jedan od najstarijih stanovnika Ćukovca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.