U Crnu Goru 1. maja stiže 201.000 doza Sinofarma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2021, 12:09

U Crnu Goru 1. maja stiže 201.000 doza Sinofarma

Na crnogorskom aerodromu 1. maja biće 201.000 kineskih vakcina Sinofarm, a brzo očekujemo dolazak i ruskih vakcina, najavila je ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović. "Masovna vakcinacija započeće u očekivanom terminu i očekujemo da će odziv građana biti dobar", rekla je Borovinić Bojović. Iz Ministarka zdravlja više puta je najavljivano da će proces masovne vakcinacije u Crnoj Gori početi krajem aprila. Prema novim epidemiološkim mjerama Ministarstva zdravlja,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora ostaje otvorena za Srbiju, dobija 200.000 Sinofarm vakcina u maju

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2021

Granice Crne Gore ostaju otvorene za državljane Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Rusije, Belorusije i Ukrajine, saopštila je ministraka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Nastavak na N1 televizija...

Milatović se zahvalio na mogućnosti vakcinacije privrednika u regionu

Izvor: Beta Video, 29.Apr.2021

BEOGRAD - Ministrar za ekonomski razvoj Crne Gore Jakov Milatović se zahvalio na mogućnosti vakcinacije privrednika u regionu i dodao da krajem ove nedelje kreće masovna vakcinacija u Crnoj Gori koja će omogućiti dobru turističku sezonu .(CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.