Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2021, 15:59

Tiodorović: Znaju se uslovi pod kojima se daje treća doza vakcine

Prof. dr Branislav Tiodorović član Kriznog štaba rekao je za RTS da se epidemiološka situacija ocenjuje kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu. Tiodorović navodi da sve možemo da uradimo, ali ako ne preskočimo procenat obuhvata 60-65 odsto vakcinacije, a sada smo malo iznad 50 odsto, nećemo postići dobar efekat.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tiodorović: Situacija s korona virusom nesigurna s tendencijom prelaska u nepovoljnu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2021

Član vladinog Kriznog štaba Branislav Tiodorović ocenio je danas da je epidemiološka situacija sa korona virusom "nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

AKTUELNO: U Srbiji 1.497 novozaraženih, umrlo šest osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2021, 06:38

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 1.497 novih slučajeva korona virusa od 12.818 testiranih uzoraka, a preminulo je šest osoba...U bolnicama se nalazi 894 kovid pacijenata od kojih je 30 na respiratoru...Od početka pandemije u Srbiji je na korona virus testirano 4.858.071 osoba, registrovano...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"MALO JE PORANILO, ALI NIJE IZNENADILO" Dr Tiodorović o epidemiološkoj situaciji: Nesigurno je sa tendencijom da bude nepovoljno, ali imamo manje HOSPITALIZOVANIH

Izvor: Blic, 18.Avg.2021

Malo je poranilo, nije nas iznenadilo. Očigledno je da je tu mnogo više faktora dovelo do ovog porasta. Nesigurana je epidemiološka situacija, sa tendencijom da bude nepovoljna, kazao je dr Branislav Tiodorović i kazao da je manji porast hospitalizacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.