Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2021, 12:49

Sud odbacio zahtjev za ukidanje COVID propusnica u Holandiji

Holandski sud odbacio je u srijedu, 6. oktobra, poziv za ukidanje COVID propusnice potrebne za ulazak u restorane, barove, muzeje, pozorišta i druga javna mjesta u Holandiji. Sud u Hagu je saopštio da Vlada ima pravo da zahtijeva dokaz o vakcinaciji protiv korona virusa ili dokaz o nedavnom negativnom testu kako bi ograničilo širenje pandemije pošto je većina drugih mjera socijalnog distanciranja ukinuta prošlog mjeseca. Holandski sud navodi da je Vlada objasnila da su nevakcinisani u...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pravila nisu diskriminatorna": Holandski sud ODBIO ukidanje kovid propusnica

Izvor: Blic, 06.Okt.2021

Holandski sud odbacio je danas poziv da ukine "korona propusnicu", potrebnu za ulazak u restorane, barove, muzeje, pozorišta i druga javna mesta u Holandiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.