Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021, 13:18

Šekler: Pojedini lekari koji su bili protiv vakcinacije preminuli

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog specijalističkog instituta iz Kraljeva Milanko Šekler ocenio je u emisiji N1 Studio Live da je uvođenje kovid propusnica u ugostiteljskim objektima nakon 22 časa neozbiljna mera koja neće dati rezultate i dodao je da se zalaže za strože mere. Šekler je osudio proteste protiv epidemioloških mera i istakao je da su preminuli pojedini lekari koji koji su bili protiv vakcinacije, ne precizirajući detalje.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

N1 Studio Live (25.10.2021)

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021

Primena i kontrola kovid propusnica počela je u subotu, a od danas bi trebalo da počne i novčano kažnjavanje onih koji se nađu u ugostiteljskim objektima nakon 22 časa, a propusnicu nemaju. Struka kaže - nedovoljno jer je epidemijska situacija katastrofalna. Politika ćuti.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.