SZO: Vakcina za kovid 19 ne pre 2021. godine

Izvor: Danas, 22.Jul.2020, 20:36

SZO: Vakcina za kovid 19 ne pre 2021. godine

Naučnici dobro napreduju u razvijanju vakcine za kovid-19 i više njih se trenutno nalazi u završnim fazama ispitivanja, ali ne možemo očekivati da bi vakcinacija mogla početi pre prvih meseci naredne godine, izjavio je danas direktor odseka za vanredne programe Svetske zdravstvene organizacije Majk Rajan.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SZO: Početak vakcinacije protiv koronavirusa ne pre prve polovine 2021. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2020

Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) za vanredne situacije Majkl Rajan izjavio je danas da se početak vakcinacije protiv koronavirusa ne može očekivati pre prve polovine 2021. godine...Rajan je rekao da istraživači ostvaruju dobar napredak u razvoju vakcine protiv koronavirusa i dodao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.