SUTRA POČINJE MASOVNA IMUNIZACIJA Vučević: Sve spremno za vakcinaciju na Novosadskom sajmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 19:52

"SUTRA POČINJE MASOVNA IMUNIZACIJA" Vučević: Sve spremno za vakcinaciju na Novosadskom sajmu

Vučević je podelio i sliku na kojoj je prikazana shema sajma kako bi se građani lakše snašli

Na Novosadskom sajmu postavljeno je deset pozicija za vakcinaciju, objavio je danas gradonačenlik Novog Sada na svom Tviter nalogu.

.

На Новосадском сајму постављено је 10 позиција за вакцинацију. Сутра ћемо почети са масовном >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << имунизацијом Новосађана.

Снажна Србија снажно се бори за здравље својих грађана! @avucic pic.twitter.com/KxUeXKi3xm

— Милош Вучевић (@VucevicM) January 19, 2021

- Sutra ćemo početi masovnu imunizaciju Novosađana. Snažna Srbija se bori za zdravlje svojih građana! - napisao je Vučević.

On je danas rekao da je u Novom Sadu sve spremno, da je hala Novosadskog sajma spremna, sa 8+2 punkta za vakcinaciju. Vučević je dodao da je za sutra prijavljeno 720 ljudu za vakcinaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.