Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2023, 06:53

Organizatori: Đoković će moći da igra na US openu

Najbolji igrač sveta Srbin Novak Đoković moći će da nastupi na ovogodišnjem Ju Es openu, jer sledeće nedelje ističe važenje odluke američke savezne vlade o obaveznoj vakcinaciju protiv korona virusa za strane državljane, saopšteno je iz Teniskog saveza SAD, koji je organizator poslednjeg grend slem turnira sezone.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   US Open

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća saopštila: Ukida se zahtev vakcinacije stranaca, Novak Đoković može na US open

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2023

SAD će 11. maja okončati sve zahteve za vakcinaciju protiv kovida kada je reč o ulasku u tu zemlju, uključujući i putnike iz inostranstva, jer se tog dana u SAD završava vanredno stanje.

Nastavak na Radio 021...

Đoković može da igra na Ju-Es openu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Maj.2023

Sjedinjene Američke Države okončaće 11. maja sve zahteve za vakcinaciju protiv kovida kada je reč o ulasku u tu zemlju, uključujući i putnike iz inostranstva, jer se tog dana u SAD završava vanredno stanje zbog korona virusa, saopštila je Bela kuća   View this post on Instagram A post shared...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.