RTS: Od srede vakcinacija Fajzerom bez zakazivanja, krajem nedelje možda i Sputnjikom

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 21:05

RTS: Od srede vakcinacija Fajzerom bez zakazivanja, krajem nedelje možda i Sputnjikom

Vakcinacija građana Fajzerovom vakcinom, bez zakazanog termina, od srede će biti moguća u celoj Srbiji, piše RTS. Vakcinacija će biti moguća samo za državljane Srbije i strance sa stalnim boravištem, ali ne i sa prijavom boravka od nekoliko dana.

Građani Beograda i Novog Sada bez zakazanog termina mogu od danas da dobiju Fajzer, dok će od srede biti dostupan i u ostalim delovima Srbije, potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je RTS-u u Vladi.

Trudimo se da od srede u Beogradu i Novom Sadu, a od četvrtka i petka u celoj Srbiji omogućimo isto sa vakcinom Sputnjik - navode u Vladi.

Dodaju da se mogu vakcinisati stranci koji žive u Srbiji, ali ne i oni koji su došli samo zbog vakcine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Fajzer od danas BEZ ZAKAZIVANJA, a od sutra i Sputnjik: Evo gde sve možete da se vakcinišete

Izvor: Blic, 21.Apr.2021, 11:56

Vakcinacija Fajzerovom vakcinom od danas je moguća u Beogradu i Novom Sadu bez zakazivanja. Od sutra, ta mogućnost biće otvorena širom zemlje, ali samo za domaće državljane i strane sa stalnim boravištem, ali ne sa prijavom boravka od nekoliko dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.