Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2021, 14:05

Punkt za vakcinaciju u Valjevu otišao na godišnji odmor

Vakcinalni punkt u Valjevu danas je odradio svoj poslednji radni dan pred letnji godišnji odmor. Naime, vakcinalni tim Opšte bolnice Valjevo u holu Centra za kulturu Valjevo biće na letnjoj pauzi do jeseni, i kako se očekuje novog talasa epidemije i sledećeg kruga vakcinacije.
Kako objašnjavaju, u vreme godišnjih odmora, ovi medicinari su neophodni na radnim mestima u bolnici na odeljenjima koja se vraćaju u normalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << režim rada.
– Ovo je privremeni prekid do jeseni kada se očekuje novi talas i početak novog ciklusa vakcinacije naših sugrađana – naveo je dr Zoran Živković, koordinator Tima za imunizaciju Opšte bolnice Valjevo.
Vakcinacija se ipak nastavlja i to u hotelu Ipak, kako pišu Valjevska posla, Valjevci koji žele da se vakcinišu imaće priliku da raspoloživa cepiva prime na punktu Doma zdravlja u prostoru hotela „Narcis“.
– Vakcinalni punkt Doma zdravlja Valjevo nastavlja kontinuirano sa imunizacijom naših sugrađana, tako da prekida u vakcinaciji sugrađana neće biti – rekao je dr Živković.
Od februara do danas gotovo svakodnevno, iz dana u dan je raslo interesovanje građana za vakcinaciju, a do sada je potpuno imunizovano oko 35% Valjevaca.
Srbija odobrava Fajzer vakcine za decu stariju od 12 godina

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Vakcinalni punkt bolnice u Valjevu na letnjoj PAUZI zbog odmora, vakcinacija se nastavlja u hotelu „Narcis“

Izvor: Blic, 08.Jun.2021

Bolnički vakcinalni punkt u Valjevu je na letnjoj pauzi zbog godišnjih odmora i potrebe da se popune upražnjena mesta na odeljenjima Opšte bolnice koja su se iz Kovid vratila u normalni režim rada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.