Izvor: Radio 021, 14.Jan.2021, 09:16

Proradio broj telefona za prijavu za vakcinaciju

Kol centar preko kog građani mogu da se prijave za vakcinaciju protiv korona virusa počeo je da radi danas u 8 časova.

Broj telefona je 0800 222 334.

Od ponedeljka, 11. januara moguća je i prijava preko portala e-Uprave. Danas počinje i vakcinacija prvih hiljadu građana koji su onlajn iskazali interesovanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imunizaciju protiv virusa korona.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Počeo sa radom kol centar za prijavu za vakcinaciju

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2021

Danas od osam časova počeo je da radi kol centar putem kojeg građani mogu da se prijave za vakcinaciju protiv koronavirusa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.