Prekinuta vakcinacija protiv gripa zbog nepridržavanja mera u Prištini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 13:55

Prekinuta vakcinacija protiv gripa zbog nepridržavanja mera u Prištini

Policija u Prištini rasterala je danas građane koji su se okupili ispred Porodičnog medicinskog centra u Prištini kako bi se vakcinisali protiv sezonskog gripa, jer nisu poštovali mere uvedene radi sprečavanja korona virusa.

Vakcinacija, koja je trebalo da počne danas za visokorizične grupe i traje do 11. decembra, otkazana je za danas, prenosi prištinska Koha.

Kako se navodi, građani koji su se okupili radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vakcinacije nisu poštovali socijalnu distancu.

Ministarstvo zdravlja objavilo je u ponedeljak da je počela distribucija 160.500 vakcina protiv sezonskog gripa koje je obezbedio Unicef, kao i da se očekuje dodatnih 50.000.
Pogledaj vesti o: Grip,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.