PREDAH OD KORONE TRAJAĆE SAMO GODINU DANA: Toliko će virusu trebati da postane imun na postojeće vakcine

Izvor: Kurir, 01.Apr.2021, 21:59

PREDAH OD KORONE TRAJAĆE SAMO GODINU DANA: Toliko će virusu trebati da postane imun na postojeće vakcine

Svet ima manje od godinu dana pre nego što vakcine prve generacije covid-19 postanu potpuno neefikasne, kažu svetski poznati epidemiolozi i virolozi. Nejednaka vakcinacija stanovništva na planeti dovešće do sve većeg broja virusnih mutacija, a to će imati vrlo negativan uticaj na zaštitu koju pružaju postojeće vakcine, kao i na bolest koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MRAČNA PROGNOZA Ako se što više ljudi uskoro ne vakciniše, crno nam se piše: "Imamo godinu dana i manje da nešto promenimo"

Izvor: Blic, 01.Apr.2021

Prema mišljenju brojnih epidemiologa, virusologa i specijalista za zarazne bolesti, planeta bi mogla da ima godinu dana ili manje pre nego što vakcine prve generacije kovid-19 postanu neefikasne i budu bile potrebne modifikovane formulacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.