PRE BIH IZABRALA SMRT NEGO VAKCINACIJU! Poznata pevačica ŠOKIRALA sve izjavom o KORONA VIRUSU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PRE BIH IZABRALA SMRT NEGO VAKCINACIJU!" Poznata pevačica ŠOKIRALA sve izjavom o KORONA VIRUSU (FOTO)

Preterala...

 Pevačica M.I.A. izazvala je bes među svojim fanovima nakon što je izjavila da će pre "izabrati smrt“ nego da pristane na vakcinaciju protiv korona virusa.

 U nizu tvitova  koje je objavila ova pevačica, otkrila je da žali što je morala da vakciniše svog sina Ikhida pre nego što je krenuo u školu i jasno stavila do znanja kako je protiv same >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinacije.

You think its the same but it's Different. It's always Different.

Објава коју дели MIA (@miamatangi) дана 16. Окт 2019. у 11:16 PDT

U jednom od postova pevačica, čije je pravo ime Matangi Arulpragasam, napisala je:

- Ako moram da izaberem vakcinu ili čip, izabraću smrt.

If I have to choose the vaccine or chip I'm gonna choose death - YALA

— M.I.A (@MIAuniverse) March 25, 2020

Iznenađen njenim stavom, jedan pratilac je napisao: -Veoma neodgovorno i bezobzirno.

Još jedan se nadovezao: -Ovaj tvit me razočarao više nego tvoja poslednja 2 albuma.

Poznata pevačica nije stala na tome, te je razbesnela sve još jednom objavom.

Don't panic you are ok. You are not gonna die. You can make it without stressing the medical systems. Just breathe. You are going to be ok. You can make it through without jumping in the frying pan. You are fine. All the vaccines you ve already had is enough to see you through.

— M.I.A (@MIAuniverse) March 25, 2020

- Ne paniči dobro si. Nećeš umreti. Možeš da prevaziđeš ovo i bez medicinskog sistema. Samo diši. Bićeš u redu. Možeš to napraviti i bez skakanja u vatru. Dobro si. Sve vakcine koje si već primio dovoljne su da možeš da se izdigneš iznad svega.

Ove njene objave naišle su na žestoke osude.

Da podsetimo, u ovom trenutku zabeležen je veliki broj smtnih slučajeva u Sjedinjenim Američkim Državama, a broj obolelih svakim danom je sve veći. Nažalost, tek u narednom periodu se očekuje pogoršanje čitave situacije u toj zemlji.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.