POČETAK VAKCINACIJE OČEKUJE SE ZA DVE DO TRI NEDELJE! Dr Adžić: Vakcina, čista voda i higijena su spasile svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 23:09

POČETAK VAKCINACIJE OČEKUJE SE ZA DVE DO TRI NEDELJE! Dr Adžić: Vakcina, čista voda i higijena su spasile svet

Dr Adžić kaže da je vakcina nešto što je spasilo svet.

Početak vakcinacije protiv koronavirusa očekuje se za dve do tri nedelje. Očekuje se da se na tržištu jako brzo nađu vakcine nekoliko proizvođača, a direktorka nove kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukićević objasnila je da je ona za vakcinu i da će je primiti.

- Vakcine, čista voda i higijena su spasile svet. Našu decu kada se rode vakcinišemo BSŽ vakcnom, da ne bi na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života umrli od nekih bolesti. Vakcine naš organizam čine otpornijim. Onu vakcinu koju naši nadležni odluče da treba, preporučiću svojim bolesnicima a i ja ću je primiti - rekla je ona.

- U prvom talasu kovida, moja klinika za pulmologiju, nas nekoliko smo imali antitela. Što se vakcine tiče, onu koju naši stručnjaci prihvate, ja sam za nju - dodala je dr Adžić.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.