POBEDA NAD KORONOM VEĆ U JUNU: Ak­ti­v­nost vi­ru­sa u pa­du, vakcinacija daje rezultat! Treba da budemo ponosni na sebe!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2021, 22:19

POBEDA NAD KORONOM VEĆ U JUNU: Ak­ti­v­nost vi­ru­sa u pa­du, vakcinacija daje rezultat! Treba da budemo ponosni na sebe!

Broj zaraženih na dnevnom nivou će možda već za mesec i nešto dana pasti ispod 100 ako se nastavi sa imunizacijom, kaže prof. dr Žarko Ranković  
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SRPSKI STRUČNJACI OBJAVILI Evo do kog meseca će korona prestati da DIVLJA - za sve je zaslužna vakcinacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021

Broj zaraženih na dnevnom nivou će možda već za mesec i nešto dana pasti ispod 100 ako se nastavi sa imunizacijom, kaže prof. dr Žarko Ranković..l Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je juče da je vreme da se polako otvaramo i da je zato predložio kriznom štabu da se ubuduće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.