Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2021, 16:37

PKS: Počele vakcinacije u fabrikama, više od 16.000 zaposlenih se prijavilo

Vakcinacija radnika u kompanijama širom Srbije je u punom jeku, a prve vakcine dobili su radnici zaposleni u Pančevu, Кruševcu, Кragujevcu, Aranđelovcu, Nišu, Somboru i Beogradu, objavila je Privredna komora Srbije (PKS) i navela da se do sada više od 16.500 zaposlenih iz više od 500 kompanija prijavilo PKS sa željom da se vakcinišu protiv koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PKS: Vakcinacija radnika u kompanijama u punom jeku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2021

Vakcinacija radnika u kompanijama širom Srbije je u punom jeku, saopštila je danas Privredna komora Srbije i uputila apel svim zaposlenima da se vakcinišu...Kako se navodi, do sada se više od 16.500 zaposlenih, iz preko 500 kompanija, prijavilo se Privrednoj komori Srbije sa željom da se vakcinišu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.