OBAVEZNA VAKCINACIJA MEDICINSKIH RADNIKA OSTAJE: Federalni sud odbacio tužbu, zdravlje je najpreče!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 08:50

OBAVEZNA VAKCINACIJA MEDICINSKIH RADNIKA OSTAJE: Federalni sud odbacio tužbu, zdravlje je najpreče!

Metodistička bolnica u Hjustonu uvela obaveznu vakcinaciju svojih medicinskih radnika

Federalni sudu Teksasu odbacio je tužbu 117 medicinskih radnika, podnetu protiv Metodističke bolnice u Hjustonu zbog zahteva o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida-19.

Sudija Lin Hjuz podržala je pravilnik o obaveznoj vakcinaciji Metodističke bolnice u Hjustonu i nije uvažila argumente tužbe o ugrožavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prava radnika.

- Bolnica nastoji da obavlja svoju delatnost i spašava ljudske živote od infekcije korona virusom. To je odluka koju je uprava bolnice donela kako bi sačuvala zaposlene, pacijente i njihove porodice - navodi se u obrazloženju sudije Lin Hjuz, prenosi Rojters.

Pravni zastupnici medicinskih radnika koji odbijaju vakcinaciju najavili su nastavak pravne borbe.

- Ovo je samo početak naše pravne bitke - potvrdio je zastupnik medicinskih radnika Džered Vudfil.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sud u Teksasu odbacio tužbu 117 medicinara zbog obavezne vakcinacije

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2021

Federalni sud u Teksasu odbacio je tužbu 117 medicinskih radnika podnetu protiv Metodističke bolnice u Hjustonu zbog zahteva o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida19.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.