Novine: Ljudi, jedini spas nam je vakcinacija; Dijana u strahu

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 23:22

Novine: "Ljudi, jedini spas nam je vakcinacija"; "Dijana u strahu"

Dnevne novine u izdanju od utorka, 9. marta pišu o vakcinaciji protiv koronavirusa, a donose i nove informacije o istrazi zločina Veljka Belivuka.

"Politika" piše da su ponovo učestale prvokacije Prištine pod naslovom "Zašto svet ne vidi patnju kosmetskih Srba", a piše i o epidemiološkoj situaciji u Srbiji "Proširuju se kovid odeljenja u bolnicama".

"Blic" naslovnu stranu posvećuje temi vakcinacije protiv koronavirusa u Srbiji "Ljudi, jedini spas nam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vakcinacija", a donosi i nove detalje o istrazi Veljka Belivuka "Veljine zločine otkrila 44 telefona".

"Večernje novosti" pišu o zahtevu Hrvatskog nacionalnog veća da hrvatski jezik bude službeni u Vojvodini pod naslovom "Tražiće hrvatski u celoj Srbiji", dok o susretu predsednika Srbije i mlade glumice Biljane Čekić pišu "Zaslužila si i više od Oskara".

"Kurir" piše o bivšem državnom sekretaru u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović pod naslovom "Dijana u strahu", dok o intervjuu para Megan Markl i princa Harija piše "Rasizam na dvoru".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.