Nisam protiv vakcinacije, ali...

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam protiv vakcinacije, ali..."

Pevačica Jelena Karleuša je, kako se činilo, protivnik vakcinacije. Sada je objasnila da zapravo nije protiv, ali…

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Većina stručnjaka kaže da su posledice nevakcinacije dece opasne, ali istine radi, ima i onih koji smatraju da vakcinacija ne treba da bude obavezna.

Pozivam milione ljudi koji me prate na društvenim mrežama da se POBUNE protiv obavezne vakcinacije dece! U svetu nije obavezno! Tačka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />— Jelena Karleuša (@karleusastar) August 11, 2017

Kao majka dvoje dece, i pevačica Jelena Karleuša je iznela svoj stav o tom pitanju.

Isprozivala Cecu zbog stava o vakcinaciji

"Nisam protiv vakcinacije, već protiv toga da ne postoji pravo na izbor kao u svim razvijenim zemljama. Daću vam primer. Nećete dati penicilin alergičnom detetu, zar ne? Mora da postoji alternativa jer su posledice vakcinacije u nekim slučajevima kobne! Od autizma, pa nadalje. Ako država primorava roditelje na vakcinaciju deteta, zašto ne pruža i adekvatnu pomoć u slučaju moguće katastrofe? Ako je MMR vakcina pod moranje, zašto je plaćamo? Ako nešto plaćam, hoću da imam pravo izbora. Moje dete, niti bilo čije dete, beba, ne sme biti bez izbora i šanse. Moja deca nisu primila sve vakcine", rekla je Karluša u intervjuu za magazin "Stori".

Vakcinacija: Možda vam ovo promeni mišljenje...

Da li se slažete sa njenim stavom?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.