Nema više pacijenata u Čairu, poziv Nišlijama da se prijave za vakcinu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2021, 18:21

Nema više pacijenata u Čairu, poziv Nišlijama da se prijave za vakcinu

U Nišu je i dalje na snazi vanredna situacija zbog kovida, podsetila je posle sednice Gradskog veća gradonačelnica Dragana Sotirovski, koja kaže da epidemiološka situacija jeste bolja, jer u privremenoj bolnici u hali "Čair" više nema pacijenata, ali da je neophodno da građani poštuju mere. Pozvala je Nišlije da se prijave za vakcinaciju kako bi u narednih par meseci mogli da ispratimo koronu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Organizovanih proslava Pravoslavne nove godine neće biti

Izvor: JUGpress.com, 12.Jan.2021

NIŠ.. Pacijenata u privremenoj kovid bolnici u “Čairu” nema, što ne znači da ih neće biti ukoliko se ne budemo pridržavali svih propisanih mera”, rekla je gradonačelnica Niša Dragana  Sotirovski na konferenciji za medije nakon sednice Gradskog veća kada je saopštila da je ova privremena...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.