Nastavlja se vakcinacija medicinskih radnika u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2021, 15:01

Nastavlja se vakcinacija medicinskih radnika u Somboru

U Dom zdravlja "Dr Đorđe Lazić" u Somboru danas je stigla nova isporuka Fajzerovih vakcina protiv kovid-a 19. Kako je gostujući u jutarnjem programu RTV Vojvodine kazala direktorka Doma zdravlja dr Emeše Uri 45 doza namenjeno za Dom zdravlja, 30 za Opštu bolnicu i 105 za Gerontološki centar.

To je druga isporuka, jer je vakcinacija protiv korona virusa u somborskom Domu zdravlja počela u petak, 8. januara. U prvoj siporuci je stiglo 65 doza vakcina, a vakcinisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su zaposleni u Domu zdravlja i Opštoj bolnici koji rade sa kovid pacijentima.

"Informacije o tome kada će početi vakcinacija građana koji su se prijavili pute e-uprave još nemamo. Nadamo se da će to biti uskoro, a mi smo spremni", kaže dr Uri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.