Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024, 14:54

Nastavak vakcinacije protiv HPV virusa, za 5 dana vakcinisano je 251 dete

NOVI SAD – Dom zdravlja “Novi Sad” nastavlja akciju otvorenih vrata za vakcinaciju dece protiv HPV virusa! Rezultati akcije koja je organizovana prošle nedelje dala je fantastične rezultate! Za 5 dana vakcinisano je 251 dete! S obzirom na to, odlučili smo da i ove nedelje nastavimo i očekujemo da će interesovanje roditelja i dece biti […]
Vest Nastavak vakcinacije protiv HPV virusa, za 5 dana vakcinisano je 251 dete objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

I ove nedelje akcija vakcinacije protiv HPV virusa

Izvor: NoviSad.com, 11.Mar.2024

Protekle nedelje (za pet dana) u Domu zdravlja „Novi Sad“, u okviru akcije otvorenih vrata vakcinacije protiv HPV virusa, vakcinisano je 251 dete. U ovoj zdravstvenoj ustanovi ocenjuju da su to fantastični rezultati, pa će akcija biti..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.