Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 20:50

"Najopasnije je kod beba, njima samo curi nos i ODJEDNOM PRESTANU DA DIŠU" Doktor o velikom kašlju: "Svako ko zagovara da se deca ne vakcinišu, DIREKTNO JE KRIV ZA SMRT!"

"Svako ko zagovara da se deca ne vakcinišu je direktno kriv za smrt dece", direktan je i oštar epidemiolog dr Nebojša Bohucki. On je uputio apel roditeljima koji nisu vakcinisali svoju decu protiv velikog kašlja da to učine već danas! Kako ističe, najugroženije su bebe, kod kojih bolest počinje tako što im samo curi nos, a onda dođe do toga da dete prestane da diše! Zato jedino rešenje i on i ostali stručnjaci vidi u vakcinaciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.