Najbolji napad uvek je vakcinacija našeg stanovništva Vučić istakao da se Srbija sprema za veliki ofanzivu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 17:36

"Najbolji napad uvek je vakcinacija našeg stanovništva" Vučić istakao da se Srbija sprema za veliki ofanzivu! (VIDEO)

Hvala svim dobrim ljudima, napred Srbija!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da u Srbiju stiže još 130.000 ruskih vakcina, a i komponente za vakcinu "Sputnjik V".

Predsednik Srbije ističe da Srbija sprema "napad" na koronu:

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Poštovani građani, dobre vesti za Srbiju. Sutra stiže još 100.000 prve komponente ruske vakcine "Sputnjik V" i 30.000 druge komponente. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga dolazi 211.000 "Fajzer" vakcine, a zatim očekujemo veliku količinu kineskih "Sinofarm" vakcina. Dakle, u narednih petnaest dana spremamo se za veliki napad na koronu, a najbolji napad uvek je vakcinacija našeg stanovništva, što znači da ćemo ići na 500.000 novovakcinisanih ljudi, razume se, za sve ljude smo obezbedili revakcinaciju. Hvala Srbiji što razume da su nam životi ljudi najvažniji, životi lekara i rekao bih, mogućnost da rade i obavljaju svoj posao. - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.