Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2024, 11:33

Na Studentskoj poliklinici za tri dana dato više od 350 doza vakcine protiv HPV-a

Studentske poliklinike širom Srbije sprovode besplatnu vakcinaciju protiv HPV-a za studente do 26 godina, a na Studentskoj poliklinici u Beogradu za nepuna tri dana dato je više od 350 doza vakcine, istakla je direktorka Zavoda za zaštitu zdravlja studenata dr Marija Obradović. Ona je rekla da je vakcinacija simbolično počela 4. aprila, na Dan studenata, i da je za sada odziv jako dobar.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Studentskoj poliklinici u Nišu prva osoba vakcinisana protiv HPV virusa muškog pola

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2024

U studentskim poliklinikama širom Srbije počela je vakcinacija studenata vakcinom protiv HPV virusa. Za besplatnu vakcinaciju država je obezbedila vakcine za 2.000 studenata. Ta vakcina, inače, besplatna je od ranije za populaciju do 19 godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.