NEMAČKI STRUČNJAK: Verovatno će svi morati da se vakcinišu i sledeće godine

Izvor: Kurir, 16.Maj.2021, 22:32

NEMAČKI STRUČNJAK: Verovatno će svi morati da se vakcinišu i sledeće godine

Šef nemačkog nezavisnog savetodavnog panela za vakcinaciju, virusolog Tomas Mertens, danas je rekao da je velika verovatnoća da će svi morati ponovo da se vakcinišu sledeće godine protiv kovida-19.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virusolog tvrdi: "Neće nas pustiti. Moramo da se pripremimo"

Izvor: B92, 16.Maj.2021

Šef nemačkog nezavisnog savetodavnog vakcinacinalnog panela, virusolog Tomas Mertens rekao je da je velika verovatnoća da će svi morati ponovo da se vakcinišu...Ali, to će biti sledeće godine...Mertens je za novinsku grupu "Funke" izjavio da trenutno ne postoji podatak kada će zatrebati dodatne,...

Nastavak na B92...

Virusolog: Verovatno će nam trebati i treća doza vakcine sledeće godine

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021, 13:39

Virusolog Tomas Mertens sa berlinskog Instituta Robert Koh rekao je da će verovatno svi građani iduće godine morati da se docepe protiv kovida-19 "jer nas koronavirus neće pustiti".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.