Matić: Veliki odziv zaposlenih u turističkom sektoru za vakcinaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 14:26

Matić: Veliki odziv zaposlenih u turističkom sektoru za vakcinaciju

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izrazila je zadovoljstvo zbog velikog odziva zaposlenih u ugostiteljsko-turističkom sektoru za imunizaciju na Kovid-19, ocenivši da će na ovaj način biti značajno pojačana bezbednost građana uoči predstojeće turističke sezone, ali i podignuto poverenje u taj sektor, navodi se u saopštenju.

Ministarka je podsetila da je na inicijativu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, zaposlenima u ugostiteljsko-turističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sektoru omogućena prioritetna vakcinacija prilikom prijave putem portala E-uprave.

"Prema podacima HORES-a odziv zaposlenih u hotelijerstvu je izvanredan i do sada je više od 90 odsto koji su izrazili interesovanje za imunizaciju vakcinisano, a očekuje se da do kraja aprila više od 50 odsto svih zaposlenih u ugostiteljstvu bude vakcinisano protiv koronavirusa.

Ovakav trend značajno će doprineti poboljšanju epidemiološke situacije, zaštiti zdravlja zaposlenih i gostiju i daljem ublažavanju epidemioloških mera i ekonomskom oporavku, ali i podizanju imidža našeg turističkog sektora na međunarodnoj sceni“, poručila je Matić.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarka zadovoljna odzivom zaposlenih u turizmu za vakcinaciju

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je zadovoljna odzivom zaposlenih u ugostiteljsko-turističkom sektoru za imunizaciju protiv kovida-19.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.