Makedonke prevarom došle do potvrde o Vakcinaciji

Izvor: OkRadio.rs, 27.Sep.2021, 17:53

Makedonke prevarom došle do potvrde o Vakcinaciji

Dva državljanke Severne Makedonije su prevarom osoblja u Sportskoj hali u Vranju došle do potvrde o vakcinaciji. Nesvakidašnji događaj desio se u subotu oko podne.   Kako je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, državljanke Severne Makedoniіe iz Skoplja‚ stare 54 i 40 godina‚ u subotu su, na vakcinalnom punktu u vranjskoj Sportskoj hali, regularno prošle lekarski pregled.    Uspele su da dobiju potvrdu o vakcinaciji na kovid-19, a da nisu primile cepivo, a zatim pobegle.    Dve Makedonke su zaustavljene na Graničnom prelazu Preševo, gde su uhapšene i saslušane.    Na teret im je stavljeno krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.    U ovom slučaju, primenjeno je načelo...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na granici uhapšene dve žene iz Skoplja, imale potvrdu o vakcinaciji, a nisu vakcinisane

Izvor: Danas, 27.Sep.2021

Dve državljanke Severne Makedonije zaustavljene su na graničnom prelazu Preševo i uhapšene zbog krivičnog dela navođenja na overavanje neistinitog sadržaja, javlja Radio-televizija Srbije, navodeći da su kažnjene novčano.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.