Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2021, 18:57

MMF: Neizvjesnost oko vakcinacije u BiH umanjuje izglede za oporavak

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) zaključio je 24. februara 2021. godine konsultacije s Bosnom i Hercegovinom (BiH) u skladu sa članom IV, objavljeno je u petak na stranici ove institucije, gdje se navodi da je prije početka pandemije virusa korona makroekonomska situacija u BiH bila stabilna, a izgledi povoljni.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MMF: Nesigurnost sa vakcinacijom umanjuje ekonomske izglede BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2021

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) zaključio je 24. februara 2021. godine konsultacije sa Bosnom i Hercegovinom (BiH) u skladu sa članom IV, kojim je regulisana redovna godišnju aktivnost, objavljeno je na web stranici ove institucije. Vlasti BiH su postigle određeni napredak u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.