MERIDIAN PORUČUJE: DA POBEDIMO! VAKCINIŠI SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:51

MERIDIAN PORUČUJE: DA POBEDIMO! VAKCINIŠI SE!

Vakciniši se, a Meridian će dodatno uvećati tvoju sreću.

Kompanija Meridian nastavlja akciju kojom nagrađuje sugrađane koji su primili vakcinu protiv virusa COVID-19 i podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.

Nagrada je sada dvostruka. Uz potvrdu o vakcinaciji, dobijaš piće po izboru, ali i 500 dinara bonusa na računu. 

Akcija traje od 8. do 15. maja.

Od samog početka epidemije, Meridian je bio na prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liniji borbe i milionskim donacijama pomagao zdravstvenom sistemu da pomogne nama. Mesecima, naši volonteri obilazili su zdravstvene radnike širom Srbije, koji već preko godinu dana nose ovu borbu na leđima. Oni su pravi heroji ove utakmice, ali svaki je igrač bitan. Ovde nastupaš ti!

Budi deo tima. Odigraj najvažniju asistenciju. Sprovedi zajedničku taktiku. Za pobedu u najvažnijoj utakmici! Ovo je jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu bez straha.

Da pobedimo! Vakciniši se!

Za kompaniju Meridian zdravlje zaposlenih, svih igrača, ali i cele zajednice, uvek će biti na prvom mestu. Igrači mogu biti sigurni kada je reč o zdravstvenoj bezbednosti unutar samih objekata, jer se na Meridian uplatnim mestima sprovode sve mere prevencije propisane od strane vodećih domaćih i svetskih epidemiologa.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.