Kako lekari gledaju na vakcinaciju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2021, 17:44

Kako lekari gledaju na vakcinaciju?

U danu za nama, od 14 i po hiljada testiranih registrovano je više od 2 hiljade 400 novoobolelih. Na bolničkom lečenju je skoro hiljadu 100 pacijenata, od kojih je 65-oro na respiratorima. O svima njima brinu zdravstveni radnici, na koje se apeluje da se vakcinišu, s obzirom na činjenicu da su u gotovo konstantnom kontaktu sa obolelima.

Na pitanje – da li ste za obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika, ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana su se u javnosti mogli čuti oprečni stavovi – od toga da je reč o ličnoj odluci, do toga da treba sankcionisati sve one koji odbiju da prime vakcinu, a bilo je reči i o mogućnosti obavezne vakcinacije.

Naše ekipe proverile su kakav je odziv lekara i medicinskog osoblja u pojedinim gradovima Vojvodine, ali i koji su razlozi onih koji to do sada nisu učinili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.