Japanac u Nišu: Srbija najbolja zemlja za vakcinaciju VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 11:37

Japanac u Nišu: "Srbija najbolja zemlja za vakcinaciju" VIDEO

Japanac Asahi Takakomi već pet dana u Nišu pokušava da dobije vakcinu protiv korone. Za uspešnu imunizaciju u Srbiji čuo je u Makedoniji, pa je verujući da će brzo dobiti vakcinu, došao u Niš, odakle bi vakcinisan biciklom lakše nastavio putovanje po Evropi.

Već tri godine putuje po Evropi biciklom, pandemija ga je usporila. Shvatio je da bi bilo dobro da primi vakcinu, pa je čuo da se u Srbiji vakcinišu i stranci.

"Želim da dobijem vakcinu, puno sam istraživao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i došao do informacije da je možda baš Srbija najbolja zemlja za vakcinaciju. To je najvažniji razlog zbog kog sam došao, ali za sada nisam uspeo. Išao sam u dva zdravstvena centra, al izgleda da trenutno stranci ne mogu da se vakcinišu", objasnio je svoju situaciju Asahi.

Detaljnije pogledajte u sledežem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Japanac Takakomi Asahi vakcinisan u niškom Domu zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021

Japanac Takakomi Asahi koji je u Niš došao kako bi pokušao da se vakciniše, dobio je vakcinu protiv korona virusa. Iako je prvobitno rečeno da svi stranci moraju biti u radnom odnosu u Srbiji, Asahi je nakon pisanja medija dobio veliku podršku javnosti, pa danas i vakcinu Fajzer...Obilazak Evrope...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.