Italijan pokušao da se vakciniše sa lažnom rukom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2021, 09:35

Italijan pokušao da se vakciniše sa lažnom rukom

Italijan koji je želeo potvrdu o vakcinaciji protiv kovida-19, a da se ne vakciniše, pojavio se na zakazanom terminu sa lažnom rukom, saopštili su zvaničnici.

Muškarac 50-ih godina pojavio se na vakcinaciji sa silikonskim kalupom koji je pokrivao njegovu pravu ruku, nadajući se da će proći neopaženo.

Medicinska sestra nije, međutim, bila zavarana te je muškarac prijavljen policiji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gradu Bijela, na severozapadu Italije. Sestra je rekla lokalnim medijima da je videla da mu je koža "gumenkasta i hladna", a pigment "previše svetao", kad mu je podigla rukav.

Pošto je otkriven, muškarac je pokušao da ubedi sestru da zažmuri na jedno oko, izvestila je Republika. Ona ga je umesto toga prijavila policiji za prevaru.

Navodno se radi o muškarcu koji je zdravstveni radnik suspendovan sa posla jer nije vakcinisan, a vakcina je obavezna za sve zdravstvene radnike u Italiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Italijan pokušao da se vakciniše sa lažnom rukom

Izvor: B92, 05.Dec.2021

Rim -- Italijan koji je želeo potvrdu o vakcinaciji protiv kovida-19, a da se ne vakciniše, pojavio se na zakazanom terminu sa lažnom rukom, saopštili su zvaničnici...Muškarac 50-ih godina pojavio se na vakcinaciji sa silikonskim kalupom koji je pokrivao njegovu pravu ruku, nadajući se da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.