Izvor: JUGpress.com, 09.Jun.2021, 14:56

Ispred Sportske hale i dalje velike gužve Makedonaca za vakcinaciju

VRANJE

Interesovanje Makedonaca za vakcinaciju bez prethodnog zakazivanja u Vranju ne jenjava. Već nekoliko dana kako je građanima ove susedne države omogućeno da mogu slobodno da se vakcinišu u Srbiji, velike su gužve ispred Sporske hale u Vranju, koja je glavni vakcioni punkt.

U utorak su imunizovana 692 državljana Makedonije, a ukupno sa građanima iz Vranja i okolnih mesta data je 961 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << doza, saopštili su iz Zdravstvenog centra.

Za četiri dana 2.218 Makedonaca je primilo vakcinu protiv korona virusa. Ukupan broj vakcinisanih građana iz susedne zemlje je 3.323.

Zbog gužvi koje su poslednjih dana ispred Sportske hale uvedene su dodatne epidemiološke mere.

Jutros je u delu Sportske hale gde se obavlja vakcinacija izvršena dezinfekcija prostora.

JP „Vodovod“ postavio je cisternu sa vodom za piće za građane Severne Makedonije, a biće obezbeđeni i suncobrani koji će ih zaštiti od direktnog izlaganja suncu, saopšteno je iz vranjskog zdravstevnog centra.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vranju za dan vakcinisano oko 700 Makedonaca, stotinak njih dnevno primi vakcinu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jun.2021

U prethodna 4 dana vakcinisano je 2.218 građana Severne Makedonije, koji od ove nedelje vakcinu protiv kovida u Vranju mogu da prime bez zakazivanja, saopšteno je iz Zdravstvenog centra. Zbog velike gužve na vakcinalnom punktu u Sportskoj hali pojačane su epidemijske mere, postavljeni suncobrani...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.