GUVERNER BIO PROTIVNIK NOŠENJA MASKI: Florida u jednom danu zabeležila više od 21.000 novozaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 00:25

GUVERNER BIO PROTIVNIK NOŠENJA MASKI: Florida u jednom danu zabeležila više od 21.000 novozaraženih

Danas je Florida zabeležila najveći broj zaraženih od početka pandemije

Američka država Florida registrovala je danas 21.683 novoobolela pacijenta od kovida 19 što je najveći broj inficiranih u jednom danu od početka pandemije, pokazali su savezni podaci.

Ova američka država, piše AP, postala je novi nacionalni epicentar virusa, a peta je po broju svih novih slučajeva u SAD, prenosi Tanjug.

Guverner Floride Ron DeSantis se protivio obaveznom nošenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maske i zahtevima za vakcinaciju, i u skladu sa zakonom Floride, ograničio je mogućnost lokalnim zvaničnicima da uvedu mere koje su namenjene zaustavljanju širenja kovida 19, podseća američka novinska agencija.

Podaci američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti pokazali su danas koliko brzo je porastao broj obolelih u Floridi - samo dan ranije registrovana su 17.093 slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fauči ne očekuje novo zatvaranje SAD uprkos širenju delta soja

Izvor: VOA, 01.Avg.2021

Sjedinjene Države se neće ponovo zatvarati da bi suzbile Kovid 19 ali "će se stvari pogoršati" dok delta soj koronavirusa podstiče nagli rast novozaraženih, uglavnom među nevakcinisanim osobama, rekao je u nedelju glavni američki ekspert za zarazne bolesti doktor Entoni Fauči. Fauči je u...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.