GLAMUR NA VAKCINACIJI: Jelena Karleuša u belo-zlatnom stajlingu od 11.000 EVRA izazvala burne reakcije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 13:26

GLAMUR NA VAKCINACIJI: Jelena Karleuša u belo-zlatnom stajlingu od 11.000 EVRA izazvala burne reakcije!

Popularna pevačica je primila vakcinu, a za to je odabrala efektan stajling.

Pop diva Jelena Karleuša primila je danas, u četvrtak 6. maja, vakcinu protiv korona virusa. JK je došla u moćnoj belo-zlatnoj kombinaciji a ništa manje nije se ni očekivalo od nje.

Naime, Jelena se među prvima vakcinisala u TC Ušće, gde su danas otvoreni punktovi za vakcinaciju.

Iako je stigla u ranijim jutarnjim časovima, Jelena je bila sređena od glave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do pete.

Na nogama je imala bele sandale sa zlatnim lancima, brenda "Versaće", koje koštaju 978 evra i savršeno su se uklapale sa belom jaknom, na čijim rukavima vise lanci. Ova neobična, ali moćna jakna, košta oko 6.000 evra, potpisuje je modna kuća "Barberi", a primerak na Jeleni je unikatne izrade.

Osim toga, Jelena je imala jednostavnu, usku belu haljinu, dok je pred ulazak u Ušće imala naočare poznatog brenda "Lui Viton", koje koštaju 997 evra.

Bela torbica sa zlatnim lancem, vrećastog modela, komad je brenda "Botega Veneta" i košta neverovatnih 3.073 evra.

Međutim, iako je na njoj svaki detalj bio pažljivo planiram i u skladu sa tonovima koje je izabrala, jedan bedž na njenoj jakni privukao je pažnju svojim šarenilom, a potom i natpisom.

U pitanju je bedž podrške LGBT populacije, koja se zalaže za izglasavanje zakona o sklapanju istopolnih bračnih zajednica.

"Ljubav je zakon", piše na Jeleninom bedžu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.