Filip Čukanović opisao kako je putovati kroz tri države za vreme korone VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 14:14

Filip Čukanović opisao kako je putovati kroz tri države za vreme korone VIDEO

Voditelj Jutarnjeg programa Prve Filip Čukanović leteo je u Italiju preko Nemačke i opisao je svoje iskustvo putovanja u doba korone.

Rekao je da je krenuo u 6 sati sa aerodroma Nikola Tesla za Veronu preko Minhena.

"Uputio sam se iz Beograda preko Minhena do Verone! Pozivno pismo nisu trašili, imam sertifikat da sam primio kinesku vakcinu i PCR test", piše u opisu Filipove objave.

Na pasoškoj kontroli u Nemačkoj pitali su ga kod koga u Italiji ide i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pokaže povratne karte.

Iako njemu lično nisu tražili PCR test ili potvrdu o vakcinaciji, nekim putnicima jesu.

Pasoška kontrola između Nemačke i Italije ne postoji, tako da je ušao u Italiju bez potvrde o PCR testu ili vakcinaciji, rekao je Filip.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Voditelj putovao preko Minhena za Veronu: "Evo šta vam traže kada se pojavite na granici"

Izvor: Blic, 29.Jul.2021

Voditeljjutarnjeg programa TV "Prva", Filip Čukanović, leteo je za Italiju preko Nemačke, pa je pratiocima na svom “Instagram“ nalogu opisao kako sada, zbog kovid situacije, izgleda takvo putovanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.