Deo hale Čair postaje punkt za vakcinaciju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 18:31

Deo hale "Čair" postaje punkt za vakcinaciju

Zbog povećnog interesovanja Nišlija za vakcinaciju, iz Kabineta gradonačelnice su saopštili da bi trebalo da VIP salon u hali "Čair" već od sutra postane novi punkt za masovnu imunizaciju stanovništva.

Gradonačelnica Sotirovski je nedavno izjavila da u privremenoj bolnici u hali Čair više nema pacijenata, a na svom zvaničnom Fejsbuk profilu je napisala da će deo hale biti određen za imunizaciju Nišlija, što je najavila tokom gostovanja u jednoj od emisija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Povećano je interesovanje za vakcinaciju u Nišu, da ćemo otvoriti nove punktove, a od ponedeljka će verovatno u jednom delu hale "Čair" biti organizovana vakcinacija stanovništva – piše na zvaničnom Fejsbuk profilu gradonačelnice.

Međutim, iz njenog Kabineta navode da bi taj punkt trebalo da bude otvoren već od narednog dana.

Veliki odziv ljudi da se vakcinišu je razlog što će VIP salon "Čaira" biti novi punkt, verovatno od sutra - navode iz Kabineta.

Da su omogućili prostor za dodatni punkt za građane u hali, potvrdio je za Južne vesti i direktor SC "Čair" Dragan Perić.

Sve informacije o virusu korona i vakcinaciji pratite ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.