Danas i sutra u Subotici: Vakcinacija bez zakazivanja i u ambulanti u Kumičićevoj ulici

Izvor: B92, 16.Mar.2021, 13:27

Danas i sutra u Subotici: Vakcinacija bez zakazivanja i u ambulanti u Kumičićevoj ulici

Građani stariji od 60 godina koji žele da se vakcinišu protiv virusa kovid 19, a nisu se do sada prijavili kroz sistem "eUprava", mogu to da učine bez zakazivanja danas i sutra od 8 do 13 časova u ambulanti u Kumičićevoj ulici. Vakcinacija se vrši vakcinom kompanije "Sinofarm" (kineska vakcina).

Građani koji su ranije obavešteni o terminu vakcinacije za današnji dan treba da idu na punkt za imunizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se nalazi u zgradi Nove opštine, prenosi portal subotica.com.

Podsetimo, od danas se sprovodi vakcinacija, bez zakazivanja, za 60+ građane u ambulantama na Kelebiji, Paliću i u Tavankutu.

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti, moći će to da urade na punktu.

Dom zdravlja Subotica apeluje na sve građane koji žele da prime vakcinu da na punkt dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.