Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 18:37

Brnabićeva i Cvijanovićeva o kovidu, energetici, infrastrukturi

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović o toku vakcinacije protiv kovida 19, radu na infrastrukturnim objektima, saradnji u oblasti energetike i o značajnoj podršci koju Srbija pruža Republici Srpskoj u svim oblastima političkog i društvenog života.
Na sastanku je naglašeno da će biti nastavljena realizacija započetih projekata s obzirom na to da su ti projekti, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao što je auto-put Beograd–Sarajevo, od najvećeg strateškog interesa.

Jedna od tema sastanka bila je i podrška koju Srbija pruža Republici Srpskoj u vakcinaciji i nabavci medicinske opreme, a na kojoj je predsednica Cvijanović premijerki Ani Brnabić posebno zahvalila, navodi se u saopštenju Vlade.
Ona je dodala da Srbija na tom polju značajno prednjači u odnosu na neposredno okruženje.
Govoreći o međuvladinoj saradnji, premijerka Brnabić je podsetila da su dve vlade uvek imale značajne zajedničke rezultate.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić i Cvijanović o kovidu, energetici, infrastrukturi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović o toku vakcinacije u cilju suzbijanja zarazne bolesti kovid 19, radu na infrastrukturnim objektima, saradnji u oblasti energetike i o značajnoj podršci koju Srbija pruža RS u svim oblastima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.