BRAT RUS: Medvedev podržao Đokovića, VAKCINACIJA je PRIVATNA stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 15:11

BRAT RUS: Medvedev podržao Đokovića, VAKCINACIJA je PRIVATNA stvar

Velika neizvesnost i dalje vlada.

Ruski teniser Danil Medvedev podržao je Novaka Đokovića u vezi sa vakcinacijom i rekao da bi to trebalo da bude "privatna stvar". Đoković je rekao da ne zna da li će igrati na Australijan openu u januaru zbog striktnih protokola u vezi sa zaštitom od korona virusa i naveo da ne želi da otkrije da li je primio vakcinu.

Mevedev je podržao Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekao da ne želi da otkriva detalje iz svog lekarskog kartona, ali da želi da igra u Australiji. U Melburn svakako želi i Novak koji je u ovom gradu trijumfovao poslednje tri godine, a ukupno devet puta.

- Dopalo mi se šta je Novak rekao povodom toga. On je rekao da je vakcinacija privatna stvar i da ne želi da objavi, a i ja sam odlučio da ne objavljujem medicinske stvari. Što se tiče Australije, tamo će svi videti ko je vakcinisan, a ko nije. Naravno, igrači mogu reći da su povređeni, ali to će biti na reč - rekao je Medvedev, preneo je Eurosport.

- Neću da kažem da li sam vakcinisan ili nisam. Ali želim da igram u Australiji. Pravila su jasna, ako nisi vakcinisan, moraš u karantin dve nedelje - istakao je ruski teniser.

Medvedev je osvojio prvu grend slem titulu u karijeri pobedom protiv Djokovića u finalu US Opena i trenutno mu je najveći rival na ATP listi.

 I dalje je Arsenal u donjem delu tabele Premijer lige, a večeras (21.00) u goste mu dolazi Aston Vila koja takođe ne blista i ima dva vezana poraza. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, na dvojku 4,00, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Aston Vila.

- Cilj je da osvojim više grend slem titula, da postanem prvi igrač sveta i da budem u vrhu mnogo godina. Za to treniram i nastaviću tako, čak i sa više posvećenosti. Cilj je da napredujem. Nemoguće je osvojiti sve, niko nije pobedio u 60 uzastopnih mečeva, ali ako dobro igraš, biće pobeda - naveo je Medvedev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.