BELA TKANINA POKRIVENA ZLATOM: Karleuša za vakcinaciju spremila posebnu odeću, a svi gledali u ovaj detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 09:35

BELA TKANINA POKRIVENA ZLATOM: Karleuša za vakcinaciju spremila posebnu odeću, a svi gledali u ovaj detalj

Svojim primerom podstakla druge...

Jelena Karleuša javno je objavila da će se vakcinisati protiv koronavirusa, danas, 6. maja, u TC Ušće.

Pevačica se opredelila za Fajzerovu vakcinu i javno apelovana na ljude da se odazovu vakcinaciji.

- Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID-19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21 čas, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se! - poručila je tokom jučerašnjeg dana JK, a njena objava izazvala je masovne negativne reakcije, pa se pevačica nije zadržala na ovim rečima, već se obračunala sa svim koji su je napali (detaljnije OVDE).

Pevačica se na vakcinaciji pojavila u beloj haljini preko koje je obukla belu jaknu sa zlatnim detaljima, a svi su zapazili da na sebi ima bedž u duginim bojama. Na ovaj način JK pokazuje svoju podršku prema LGBT populaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.