AKTUELNO: U Srbiji 125 novozaraženih, umrla jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2021, 06:25

AKTUELNO: U Srbiji 125 novozaraženih, umrla jedna osoba

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 125 novih slučajeva koronavirusa od 8.868 testiranih uzoraka.

Preminula je jedna osoba.

Na respiratorima se nalaze četiri osobe.

10.47 - Jovanović: Uvesti obaveznu vakcinaciju za određene grupe

Delta soj je registrovan i nalazi se u cirkulaciji, a potrebno je vreme da postane dominantan, rekla je danas virusolog Tanja Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i naglasila da je masovna vakcinacija prioritet i da je sa svakim novim sojem potrebno podići nivo kolektivnog imuniteta.

09.29 - U užičkim bolnicama sedmoro kovid pacijenata

U užičkim bolnicama hospitalizovano je sedmoro pacijenata kod kojih je potvrđen kovid-19, saopštio je jutros Zdravstveni centar Užice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vakcinacija mladih ključna u daljoj borbi protiv kovida 19

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jul.2021

Iako se u Srbiji beleži blagi porast obolelih od koronavirusa, situacija je i dalje stabilna, ocenila je posle jučerašnje sednice Kriznog štaba članica KŠ Darija Kisić Tepavčević. Najveći problem, ocenjuje se, nizak nivo imunizacije među mladima. Iako se u Srbiji beleži blagi porast obolelih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.