AKTUELNO: U Srbiji 1.056 novih slučajeva korona virusa, preminulo 20 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2021, 08:06

AKTUELNO: U Srbiji 1.056 novih slučajeva korona virusa, preminulo 20 osoba

U Srbiji u poslednja 24 sata registrovano je 1.056 novih slučajeva korona virusa od 11.920 testiranih, preminulo je 20 osoba, a na respiratoru je 135 pacijenata.

Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 698.518 osoba, a zabeleženo je 6.519 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs.

U Srbiji se nastavlja vakcinacija. Posle Novog Sada i Beograda, i u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je od juče moguće vakcinisanje u dva tržna centra.

Ugostiteljski objekti od juče mogu da rade i u zatvorenom prostoru do 22 sata.

Mutacije koronavirusa će biti, ali ono što se do sada pokazalo je da sve vakcine odlično rade svoj posao - eliminišu se teški slučajevi, eliminiše se situacija da se dođe do respiratora, eliminišu se situacije i za kiseonik, rekla je za RTS direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo dr Jelena Begović.

11.58 - Ukinuta vanredna situacija u Svilajncu

Krizni štab za vanredne sitauacije Svilajnaca, ukinuo je vanrednu situaciju na teritoriji opštine zato što se epidemiološka situacija izazvana virusom korone poboljšala, saopšteno je iz te lokalne samouprave.

10.37 - Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 13 novoobolelih od koronavirusa

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 sata registrovano je 13 novih slučajeva korona virusa, saopšteno je iz Kriznog štaba severne Kosovska Mitrovica.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.