Bajden: Sarađujte oko Kosova i Haga (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Maj.2009, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajden: Sarađujte oko Kosova i Haga (VIDEO)

Potpredsednik SAD poručio je u svom prvom obraćanju u Beogradu da Amerika podržava članstvo Srbije u EU, bez obzira na to što je svesna da Beograd neće priznati nezavisnost Kosova. Sa Cvetkovićem o ekonomskoj, sa Šutanovcem o vojnoj saradnji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden: SAD ne očekuju da Srbija prizna Kosovo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Maj.2009, 14:37

Potpredsednik SAD Džozef Bajden je izjavio danas da je u ime administracije predsednika SAD Baraka Obame došao u Beograd sa jasnom porukom, da SAD žele da prodube saradnju sa Srbijom i da Vašington snažno podržava članstvo Srbije u EU. "SAD ne očeku ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Bajden najviše o Kosovu i EU

Izvor: RTV Pink, 20.Maj.2009

. . . Potpredsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas u Beogradu da SAD žele da prodube saradnju sa Srbijom i da snažno podržavaju njeno članstvo u EU za šta preduslov nije priznavanje Kosova. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.