Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 03.Apr.2010, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnji darovi za ugrožene Srbe i vojsku na jugu Srbije

BAČKA PALANKA - Humanitarci iz Bačke Palanke uručili su danas uskršnje darove, koji se sastoje od 5.000 šarenih jaja, slatkiša, sredstava za higijenu, odeće, sokova i hrane, ugroženim Srbima u izbegličkom naselju raseljenih lica u Vranjskoj Banji.

U Bačkoj Palanci je uspešno završena još jedna velika humanitarna akcija, u kojoj su članice saveza žena "Majčino krilo" i Centar za socijalni rad Bačka Palanka više nedelja prikupljale pomoć, uz donatorstvo brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bačko-palanačkih radnih kolektiva, lokalne samouprave i svih ljudi dobre volje.

Uskršnje darove ugroženim Srbima u izbegličkom naselju raseljenih lica u Vranjskoj Banji uručile su članice udruženja "Majčino krilo", s predsednicom tog udruženja Jovankom Ajder i predsednikom Udruženja raseljenih lica sa Kosova i Metohije u Vojvodini Draganom Prelevićem.

Humanitarci iz Bačke Palanke posetili su danas i pripadnike Vojske Srbije na jugu Srbije i u kasarnama i karauli uručili vojnicima šarena jaja i druge uskršnje poklone.

Bačkopalančani ističu da je ova humanitarna akcija uspešno završena zahvaljujući Komesarijatu za izbeglice Srbije i komesaru Vladimiru Cuciću, koji su obezbedili prevoz, kao i predsedniku Udruženja raseljenih lica sa Kosova i Metohije u Vojvodini Preleviću.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskršnji darovi za ugrožene Srbe i vojsku na jugu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2010

BAČKA PALANKA - Humanitarci iz Bačke Palanke uručicli su danas uskršnje darove, koji se sastoje od 5.000 šarenih jaja, slatkiša, sredstava za higijenu, odeće, sokova i hrane, ugroženim Srbima u izbegličkom naselju raseljenih lica u Vranjskoj Banji...U Bačkoj Palanci je uspešno završena još...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.