Uskršnja razmena knjiga na terasi Niškog kulturnog centra

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2022, 18:11

Uskršnja razmena knjiga na terasi Niškog kulturnog centra

Uskršnji antikvarijat biće održan u sredu, 20. aprila, od 12 do 15 sati na terasi Niškog kulturnog centra. Svi zainteresovani moći će da ponesu stare knjige i zamene ih nekim od ponuđenih naslova.

Iz NKC-a poručuju da je razmena namenjena čitaocima svih uzrasta i pozivaju sve građane, đake, studente, profesore i književnike da dođu.

Tradicionalna manifestacija “Svetosavski antikvarijat”, odložen u januaru zbog epidemije, dočekao je svoje prolećno, uskršnje izdanje - navode organizatori.

Dodaju da je potrebno samo poneti jednu ili više knjiga, a ako bude kiše antikvarijat će se održati u Maloj sali NKC-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uskršnji koncert KUD Lemind Leskovac i Gradski hor Ruzmarin

Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2022

LESKOVAC..KUD „Lemind“ i Gradski hor „Ruzmarin“ zajednički koncert, a povod je predstojeći Uskršnji praznik. Koncert će se održati u sredu, 20. aprila 2022. godine u sali Leskovačkog kulturnog centra sa početkom u 17:30 sati...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.