Uskrs pomera večiti derbi, Delije podržale

Izvor: B92, 31.Mar.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskrs pomera 'večiti derbi', 'Delije' podržale

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru plej-ofa Superlige Srbije biće igran u ponedeljak, 17. aprila, drugog dana Uskrsa.

Najveća utakmica srpskog fudbala neće biti igrana u nedelju zbog Uskrsa, pa je odlučeno da bude pomerena dan kasnije.

U opticaju je bio i utorak, ali su tada na programu mečevi Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Još nije poznat termin, razmišlja se da 154. ligaški derbi počne od 18 časova, a domaćin će biti bolje plasirana ekipa u regularnom delu sezone, odnosno Crvena zvezda.

Navijači ’crveno-belih’, koji su nekoliko puta bojkotovali utakmice zbog Uksrsa, među njima i jedan ’večiti derbi’, podržali su odluku da duel ne bude organizovan na jedan od najvećih verskih praznika.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskrs pomijera 'vječiti derbi"

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2017

Vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru plej-ofa Superlige Srbije biće igran u ponedjeljak, 17. aprila, drugog dana Uskrsa...Najveća utakmica srpskog fudbala neće biti igrana u nedjelju zbog Uskrsa, pa je odlučeno da bude pomjerena dan kasnije...U opticaju je bio i utorak, ali su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.